Lihat Bagaimana Wanita Ini Lipat & Susun Baju Dengan Kemas Di Rumah. Sangat Efektif!

Posted on

Idea tambahan : Yang ni almari guna kaedah macam laci juga cuma tegakkan bakul ke bahagian belakang almari ikut kreativiti masing-masing ya.

LANGKAH KELIMA

www.facebook.com/zuera.burn

Ok selesai kemas baju dalam almari tadi ada la baju yang tak muat, koyak,rosak,nak buang,nak sedekah boleh la packing macam ni, siap label lagi senang.

* Untuk tudung awning ini cara yang paling sesuai kalau kita gulung nanti agak2 anda pakai tak kalau gulung so better kena show laaa sbb kita nampak depan mata

www.facebook.com/zuera.burn

* Ini pulak shawl atau bawal susun macam ni guna penyangkut kecik tu..ada jual kat kedai2 yg jual alat utk peniaga sila cari murah jerr xsampai 50 sen satu beli borong lagi murah

www.facebook.com/zuera.burn

* Guna bakul macam ni pun ok jugak tau tapi pastikan anda nampak tudung tu sbb sexara psikologinya bila kita nampak kita pakai kalu tak nampak mmg tak pakai lah.

www.facebook.com/zuera.burn

 

Sumber: mediagempak.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *